En smart bilaffär

På Carbuy ansöker du om din nya bil med billån online. I 3 år så ingår service för minst 4500 mil (på dom flesta bilarna kan du själv välja längre serviceavtal mot en merkostnad), minst 3 års fabriksgaranti, försäkring och fri vägassistans. Kompletta vinterhjul är med i köpet, även hjulförvaring och två hjulskiften per år (hjulförvaring och däckskifte kan du välja bort). Du betalar 20% av bilens pris i kontantinsats och därefter ett månadsbelopp. Efter 3 år så väljer du om du vill byta bil, eller behålla den. Det är ett enkelt, smart och tryggt bilägande.

Alltid hos Carbuy

Försäkring 3 år

Service 3 år

Fabriksgaranti 3 år

Vägassistans 3 år

Däckförvaring 3 år

Kompletta vinterhjul på aluminiumfälgar

Två hjulskiften per år

20 % kontantinsats

Allt på en faktura

Carbuy steg för steg

Ansökan

Du gör din ansökan online. Väljer bilmärke, färg och om du vill ha extra tillval. Du bestämmer också vid vilken leveransplats du vill hämta din nya bil.

Kreditprövning

När ansökan skickats iväg gör DNB Finans en kreditprövning. När den gått igenom kontaktas du av återförsäljaren som du kommer hämta bilen hos. Ni går igenom beställningen, du får preliminärt leveransdatum och ni bestämmer tid för att underteckna avtalshandlingarna. Är du under 25 år erbjuder vi dig istället för den fasta försäkringspremien som normalt ingår i Carplus, en individuell och rabatterad försäkring från IF.

Billån

Du betalar 20% av bilens pris i kontantinsats. Därefter betalar du under tre års tid ett månadsbelopp. Sen väljer du att antingen byta till en ny bil, förlänga lånet eller lösa det. Väljer du att köpa en ny bil använder du den gamla bilens eventuella övervärde till kontantinsatsen.

Service

Hos Carplus ingår alltid service, försäkringar, fabriksgaranti och vägassistans under tre års tid. Du behöver inte förhandla om det. Kompletta vinterhjul är med i köpet och Carplus står även för två hjulskiften per år samt däckförvaring (däckhotell och skifte går att välja bort vid beställning). På Carplus gör alla kunder alltid en bra bilaffär.

Våra bilmärken

    Nissan

    Nissan är en av Japans största biltillverkare och har fabriker i ett 20-tal länder runt om i världen. Med visionen ”att berika människors liv” tar Nissan fram bilmodeller som är lika innovativa som unika. Den tekniska utvecklingen drivs ständigt framåt genom att hitta nyskapande sätt att både designa och producera bilar. Det finns en smart Nissan för alla bilförare.

Varför ska du välja carbuy

Du ansöker om bilen snabbt och enkelt online och får genom det generösa försäkring- och servicepaketet ett bekymmersfritt bilägande. Bilen är helt ny och det smarta billånet gör att du på ett smidigt sätt kan byta bil vart tredje år. Vill du amortera snabbare och lösa lånet innan dess går det givetvis också bra. Vill du förlänga lånet ger vi dig fördelaktiga villkor. Allt samlas på en och samma faktura och du slipper papper och avgifter från olika företag. På Carbuy gör du helt enkelt en smart affär.

Carbuy – nytt men tryggt

Carbuy startade 2016 och är varumärke som drivs av Car to Go Sweden AB. Car to Go är ett helägt dotterbolag till Anders Hedin Invest, i sfären ingår även Hedin Bil, en av nordens största bilåterförsäljare. I Sverige har Hedin Bil 74 bilanläggningar och är försäljnings- och servicepartner åt 31 bilmärken. Vi finns från Trelleborg i söder och nordligaste anläggningen ligger i Skellefteå .

Vid frågor om oss och vår verksamhet, vänligen kontakta:

Jakob Werner, COO
E-post: info@carbuy.se
Car To Go Sweden AB
Orgnr: 556787-8052

Alltid hos Carbuy

Försäkring 3 år

Service 3 år

Fabriksgaranti 3 år

Vägassistans 3 år

Däckförvaring 3 år

Kompletta vinterhjul på aluminiumfälgar

Två hjulskiften per år

20 % kontantinsats

Allt på en faktura

Hitta din nya bil

kr

Login för Carbuy-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande: