En smart bilaffär

På Carbuy beställer du din nya bil med billån online. I 3 år så ingår service för minst 4500 mil (på dom flesta bilarna kan du själv välja längre serviceavtal mot en merkostnad), minst 3 års fabriksgaranti, försäkring och fri vägassistans. Kompletta vinterhjul är med i köpet, även hjulförvaring och två hjulskiften per år (hjulförvaring och däckskifte kan du välja bort). Du betalar 20% av bilens pris i kontantinsats och därefter ett månadsbelopp. Efter 3 år så väljer du om du vill byta bil, eller behålla den. Det är ett enkelt, smart och tryggt bilägande.

Alltid hos Carbuy

Försäkring 3 år

Service 3 år

Fabriksgaranti 3 år

Vägassistans 3 år

Däckförvaring 3 år

Kompletta vinterhjul på aluminiumfälgar

Två hjulskiften per år

20 % kontantinsats

Allt på en faktura

Carbuy steg för steg

Beställning

Du gör din beställning online. Väljer bilmärke, färg och om du vill ha extra tillval. Du bestämmer också vid vilken leveransplats du vill hämta din nya bil.

Kreditprövning

När beställningen skickats iväg gör DNB Finans en kreditprövning. När den gått igenom kontaktas du av återförsäljaren som du kommer hämta bilen hos. Ni går igenom beställningen, du får preliminärt leveransdatum och ni bestämmer tid för att underteckna avtalshandlingarna. Är du under 25 år erbjuder vi dig istället för den fasta försäkringspremien som normalt ingår i Carplus, en individuell och rabatterad försäkring från IF.

Billån

Du betalar 20% av bilens pris i kontantinsats. Därefter betalar du under tre års tid ett månadsbelopp. Sen väljer du att antingen byta till en ny bil, förlänga lånet eller lösa det. Väljer du att köpa en ny bil använder du den gamla bilens eventuella övervärde till kontantinsatsen.

Service

Hos Carplus ingår alltid service, försäkringar, fabriksgaranti och vägassistans under tre års tid. Du behöver inte förhandla om det. Kompletta vinterhjul är med i köpet och Carplus står även för två hjulskiften per år samt däckförvaring (däckhotell och skifte går att välja bort vid beställning). På Carplus gör alla kunder alltid en bra bilaffär.

Våra bilmärken

  Mercedes

  Mercedes-Benz är ett av världens mest prestigefyllda bilmärken och låter innovation, lyx och hög kvalitet vara signum för alla sina bilar. Minsta detalj präglas av stor omtanke och omsorgsfullt utförande. Bilarnas sportig design och utmärkta köregenskaper gör dem till en fröjd att köra. Med Mercedes upplever bilföraren tysk design när den är som bäst.

  Kia

  Koreanska Kia är idag ett av världens snabbast växande bilmärken, faktiskt den femte största biltillverkaren i världen. Framgången för Kias bilar är en kombination av design och kvalitet till konkurrenskraftiga priser. De effektiva motorerna ger en låg bränsleförbrukning och bilarna utvecklas hela tiden med stort fokus på säkerhet.

  Nissan

  Nissan är en av Japans största biltillverkare och har fabriker i ett 20-tal länder runt om i världen. Med visionen ”att berika människors liv” tar Nissan fram bilmodeller som är lika innovativa som unika. Den tekniska utvecklingen drivs ständigt framåt genom att hitta nyskapande sätt att både designa och producera bilar. Det finns en smart Nissan för alla bilförare.

  Citroën

  Citroën är kända för sina egensinniga och mycket tekniskt avancerade bilar. Men så har också ledorden varit djärvt och kreativt ända sedan den första Citroën-bilen byggdes i Frankrike år 1919. Genom att satsa på ny teknik och alltid erbjuda oemotståndlig komfort har Citroën nischat in sig på den internationella bilmarknaden. Idag är Citroën ledande i Europa på att bygga miljö- och bränsleeffektiva bilar och har näst lägst genomsnittsutsläpp av koldioxid i världen.

  Fiat

  Fiat är Italiens största biltillverkare och har alltid tillverkat folkkära bilmodeller. Genom att kombinera tilltalande design med efterfrågad teknik har ikoniska bilar som 500-modellen Topolino behållit sin popularitet genom årtiondena. Nya bilförare upptäcker hela tiden nöjet med att köra Fiat. De mycket prisvärda bilarna finns i allt från tvåsitsiga city-bilar till familjekombis och crossover-modeller.

  Jaguar

  Ford

  Legendariska Ford från Detroit har alltid legat i framkant när det gäller utveckling och produktion av bilar, från löpandebandtekniken till dagens fokus på kvalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation. Klassiska modeller uppdateras löpande med ny teknik, funktion och design. Dessutom kompletteras utbudet med nya modeller som möter behoven hos alla krävande bilförare som vill ”go further”.

  Jeep

  ”Go anywhere, do anything” är Jeeps motto. Bilmärket har sitt ursprung i den amerikanska armén som under andra världskriget behövde ett slitstarkt fyrhjulsdrivet spaningsfordon med stor motorkraft. Dagens Jeep-modeller tar vara på arvet och har förutom terränggående egenskaper en mycket hög komfort och teknologi som parksense, lanesense och elektronisk antivältfunktion.

  Land Rover

  Land Rover utvecklades som britternas svar på amerikanska Jeep. Som ett tufft terränggående fordon har det använts under safari, jakt- och äventyrsresor och är hovleverantör till Queen Elizabeth II. En Land Rover är i många aspekter den perfekta SUV:en – lika säker och trygg att köra i stan som pålitlig och robust på svårtillgängliga grusvägar.

  Opel

  ”Wir leben autos” är Opels vägledande princip och genomsyrar allt från ingenjörskonsten bakom bilarna till passionen för att ta fram smarta, överraskande och nyskapande innovationer. De omtyckta bilmodellerna ger otroligt mycket bil för pengarna. Upptäck själv hur Opel sätter det nya riktmärket inom tysk ingenjörskonst!

  Subaru

  Japanska Subaru är känt för sin symmetriska fyrhjulsdrift och Boxermotor vars låga tyngdpunkt gör att bilen färdas mycket säkert och stabilt på vägen. All utveckling sker i enlighet med Subarus vision är att bygga världens säkraste bil. Bilarna bjuder på mycket körglädje och är en fröjd att köra i såväl stan som på landet.

Varför ska du välja carbuy

Du beställer bilen snabbt och enkelt online och får genom det generösa försäkring- och servicepaketet ett bekymmersfritt bilägande. Bilen är helt ny och det smarta billånet gör att du på ett smidigt sätt kan byta bil vart tredje år. Vill du amortera snabbare och lösa lånet innan dess går det givetvis också bra. Vill du förlänga lånet ger vi dig fördelaktiga villkor. Allt samlas på en och samma faktura och du slipper papper och avgifter från olika företag. På Carbuy gör du helt enkelt en smart affär.

Carbuy – nytt men tryggt

Carbuy startade 2016 och är varumärke som drivs av Car to Go Sweden AB. Car to Go är ett helägt dotterbolag till Anders Hedin Invest, i sfären ingår även Hedin Bil, en av nordens största bilåterförsäljare. I Sverige har Hedin Bil 74 bilanläggningar och är försäljnings- och servicepartner åt 31 bilmärken. Vi finns från Trelleborg i söder och nordligaste anläggningen ligger i Skellefteå .

Vid frågor om oss och vår verksamhet, vänligen kontakta:

Jakob Werner, COO
E-post: info@carbuy.se
Car To Go Sweden AB
Orgnr: 556787-8052

Alltid hos Carbuy

Försäkring 3 år

Service 3 år

Fabriksgaranti 3 år

Vägassistans 3 år

Däckförvaring 3 år

Kompletta vinterhjul på aluminiumfälgar

Två hjulskiften per år

20 % kontantinsats

Allt på en faktura

Hitta din nya bil

kr

Login för Carbuy-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande: